Boek mij als inspirerende spreker voor jouwkinderopvang

Zoek je een spreker die jouw kinderopvang evenement transformeert? Ik ben een expert in de kinderopvangsector, bekend om mijn vermogen om essentiële inzichten te combineren met een flinke dosis humor en levendige praktijkvoorbeelden.

Mijn presentaties zitten vol energie en zijn ontworpen om elke deelnemer geïnspireerd, gemotiveerd en klaar om actie te ondernemen naar huis te sturen. Boek mij voor je volgende congres of studiedag en zorg voor een onvergetelijke ervaring die de professionaliteit en passie voor kinderopvang viert.

Daisy Kuipers spreker kinderopvang
HR expert kinderopvang Daisy Kuipers

Humor wordt niet geschuwd

Ik ben gepassioneerd over onderwerpen die essentieel zijn voor de kinderopvangbranche, zoals leiderschap, marketing en communicatie, HR in al haar facetten, uniek werkgeverschap en gastvrijheid. Eigenlijk alle onderwerpen die in mijn boek aan bod komen.

Mijn aanpak? Een mix van expertise, humor en interactie die jouw publiek gegarandeerd boeit. Reken maar dat je met een flinke dosis energie naar huis gaat!

 

Lees meer over dit onderwerp in mijn boek en pas direct de praktische tips toe in jouw organisatie.

Waarom zou je mij kiezen als spreker op jouw kinderopvangevent of studiedag?

Ben je op zoek naar een spreker die jouw kinderopvangcongres of studiedag transformeert? Als ervaren spreker in de kinderopvangsector combineer ik diepgaande expertise met een energieke en boeiende presentatiestijl.

Mijn presentaties zijn rijk aan praktijkvoorbeelden en doordrenkt met humor, waardoor complexe thema’s toegankelijk en vermakelijk worden.

Ik ben gespecialiseerd in het leveren van inspirerende presentaties die niet alleen informeren, maar vooral motiveren en activeren. Kies voor mij om jouw publiek te voorzien van waardevolle inzichten en de tools om deze in hun dagelijkse praktijk te implementeren. Mijn sessies zijn ontworpen om de betrokkenheid bij kinderopvang te versterken en daadwerkelijke verandering te stimuleren.

 

Dagvoorzitterschap kinderopvang met impact

Als ervaren dagvoorzitter gespecialiseerd in de kinderopvangsector, zorg ik ervoor dat jouw evenement niet alleen soepel verloopt, maar ook dat elke sessie en interactie maximale impact heeft.

Ik breng energie en professionaliteit naar conferenties en studiedagen, met een scherp oog voor detail en een vlotte regie die zorgt voor een naadloze ervaring voor sprekers en deelnemers.

Met mijn vaardigheden in het faciliteren van discussies en het aansturen van programma’s garandeer ik dat jouw evenement informatief, inspirerend en onvergetelijk wordt.

Boek mij als dagvoorzitter en zie hoe ik interactie, leren en netwerken naar een hoger niveau til binnen de kinderopvang.

 

 

Daisy Kuipers marketing expert kinderopvang

Interim-directeur kinderopvang

Tijdelijke, strategische leiding om jouw kinderopvangorganisatie door overgangsperioden te loodsen of specifieke uitdagingen aan te pakken.

Daisy Kuipers interim directeur kinderopvang

Marketing kinderopvang

Wil jij je gaan onderscheiden in marketing en communicatie? Wil je aansluiten bij verschillende doelgroepen zoals Generatie Z? Ik help je!

Daisy Kuipers marketing expert kinderopvang

HR-expert kinderopvang

Ontdek mijn diepgaande kennis in HR-oplossingen speciaal voor de kinderopvang. Na twee decennia weet ik vooral wat niet werkt en nog beter wat wel:)

Daisy Kuipers HR expert kinderopvang

Zoek je een inspirerende gastspreker voor jouw kinderopvangevenement? Klopt vooral even bij mij aan. 100% energie, praktische tips en humor gegarandeerd!

Daisy Kuipers spreker kinderopvang

Interim-manager kinderopvang

Interim regiomanagement, maar  ook interim aansturing van bijvoorbeeld een afdeling zoals het Bedrijfsbureau, Marketing of Klantenservice in de kinderopvang.

Daisy Kuipers interim manager kinderopvang

Overnamemakelaar kinderopvang

Als expert ken ik de belangen van een kopende en verkopende kinderopvangorganisatie. Ik zorg ervoor dat dit proces soepel(er)verloopt.

Daisy Kuipers overnamemakelaar kinderopvang