Al 24 jaar expert in kinderopvang

Oké, ‘expert’ klinkt misschien een beetje formeel, maar het beschrijft precies wat ik doe! Ik heb het voorrecht gehad om kinderopvangorganisaties door heel Nederland en zelfs op de Antillen te ondersteunen en adviseren. Op welke gebieden vraag je je af? Nou, op vrijwel alle – van marketing en HR tot interim-management. Geen uitdaging is voor mij te groot of te klein!

Maar wie is die Daisy achter al deze expertise? Hoog tijd om mezelf wat beter voor te stellen!

Daisy Kuipers expert kinderopvang

De kinderopvang per toeval ingerold

Na het VWO wist ik echt niet wat mijn volgende stap moest zijn. Dus, wat doet iemand dan? Juist, ik vond mijn weg naar Boekhandel de Slegte (herinner je die nog?). Daar stond ik tussen de boekenkasten, verkocht en kocht ik tweedehands boeken. Wat een fantastische tijd was dat – ik zou zo weer terug gaan!

Daarna dwaalde ik door de boekenwereld met commerciële rollen in sales en marketing.

Fast forward naar een leven in Arnhem, zwanger en een baan in Amsterdam – verre van ideaal. Dus, tijd voor een switch!

Zo belandde ik bij Kintent, destijds een intermediair in de kinderopvang, startend in de buitendienst. Voordat ik het wist, was ik daar al plaatsvervangend manager. En zo dook ik voor het eerst in de betoverende wereld van de kinderopvang – werkelijk de allerleukste en prachtigste sector van Nederland!

Naast mijn werk ben ik ook super trots op mijn dochter Fenna, die bijna 23 is. Zij is echt mijn grote heldin! In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken of trek ik mijn sportschoenen aan. Vooral krachttraining en hardlopen hebben mijn hart gestolen.

Zo liep ik in 2023 de zonovergoten marathon van Curaçao. Volg je mij op Instagram, dan weet je dat ik een aantal maanden per jaar op Curaçao woon.

En alsof dat nog niet spannend genoeg is, vlieg ik op 30 oktober 2024 samen met Fenna naar New York om daar de marathon te lopen. Ja, je leest het goed, een echte bucketlist-droom die uitkomt!

Lees meer over dit onderwerp in mijn boek en pas direct de praktische tips toe in jouw organisatie.

Zoek je een inspirerende gastspreker voor jouw kinderopvangevenement? Klopt vooral even bij mij aan. 100% energie, praktische tips en humor gegarandeerd!

Daisy Kuipers spreker kinderopvang

Interim-manager kinderopvang

Interim regiomanagement, maar  ook interim aansturing van bijvoorbeeld een afdeling zoals het Bedrijfsbureau, Marketing of Klantenservice in de kinderopvang.

Daisy Kuipers interim manager kinderopvang

Overnamemakelaar kinderopvang

Als expert ken ik de belangen van een kopende en verkopende kinderopvangorganisatie. Ik zorg ervoor dat dit proces soepel(er)verloopt.

Daisy Kuipers overnamemakelaar kinderopvang

Interim-directeur kinderopvang

Tijdelijke, strategische leiding om jouw kinderopvangorganisatie door overgangsperioden te loodsen of specifieke uitdagingen aan te pakken.

Daisy Kuipers interim directeur kinderopvang

Marketing kinderopvang

Wil jij je gaan onderscheiden in marketing en communicatie? Wil je aansluiten bij verschillende doelgroepen zoals Generatie Z? Ik help je!

Daisy Kuipers marketing expert kinderopvang

HR-expert kinderopvang

Ontdek mijn diepgaande kennis in HR-oplossingen speciaal voor de kinderopvang. Na twee decennia weet ik vooral wat niet werkt en nog beter wat wel:)

Daisy Kuipers HR expert kinderopvang