Inspirerende interviews

Met mensen binnen en buiten de branche kinderopvang.

Daisy Kuipers

Jeltje Meijvogel – Uitblinken in marketing en de klantreis

🌟

Ontdek hoe Jeltje Meijvogel marketing en de klantreis in de kinderopvang naar een hoger niveau tilt. Haar strategieën zorgen dat je organisatie opvalt en verbindt met families op zinvolle manieren. Jeltje benadrukt personalisatie en creativiteit, essentieel voor het succes in deze branche.

Myrte van Gurp – Waardering voor pedagogisch professionals

🌟

Leer Myrte van Gurp kennen, directeur van PPINK, die zich sterk maakt voor de waardering en de stem van pedagogisch professionals. Myrte onderstreept het cruciale werk dat zij leveren in de kinderopvang. Haar inzet bij PPINK verhoogt de erkenning en ondersteunt hun professionele ontwikkeling.

Nicole Westhoff – Integratie van onderwijs en kinderopvang

🌟

Ontmoet Nicole Westhoff, pionier in de ontwikkeling van integrale kindcentra. Kiem combineert onderwijs en kinderopvang onder één dak, waardoor een naadloze overgang en holistische benadering van kinderontwikkeling mogelijk wordt. Het verhaal van Kiem Onderwijs & Opvang is inspirerend.

Astrid Boot – Vitaliteit als sleutel in kinderopvang

🌟

Maak kennis met Astrid Boot, die vitaliteit centraal stelt in de kinderopvang. Astrid zorgt voor dynamische, energieke omgevingen waar zowel medewerkers als kinderen floreren. Haar benadering verrijkt dagelijkse routines en verhoogt de algemene tevredenheid en prestaties binnen teams.

Ed Knegt – Groei door samenwerking in Kinderopvang

🌟

Ontdek hoe Ed Knegt, voormalig bestuurder van De Kinderkoepel, samenwerking gebruikte om groei te stimuleren. Ed heeft bewezen dat dit een krachtige motor voor succes is, door netwerken en gemeenschappelijke doelen te benutten. Zijn verhaal inspireert tot nieuwe verbindingen.

Kim Kroekenstoel – Directeur van uniek concept in de kinderopvang

🌟

Svetlana Lalic – Uitblinken in de kinderopvang

🌟

Ontmoet Svetlana Lalic, eigenaar van UniKidz, die excelleert in het creëren van een unieke kinderopvangervaring. Svetlana benadert de kinderopvang met innovatieve methoden die echt het verschil maken. Haar frisse kijk helpt organisaties zich te onderscheiden in een competitieve markt.

Erwina van Roekel – Leiderschap in organisatieontwikkeling

🌟

Maak kennis met Erwina van Roekel, een kracht in organisatieontwikkeling. Haar strategische aanpak transformeren de manier waarop kinderopvangorganisaties functioneren. Haar visie op teamdynamiek en innovatie maakt haar een onmisbare stem in onze sector.

Job van Velsen – Vernieuwende visies op kindcentra

🌟

Ontmoet Job van Velsen, de gids naar de toekomst van integrale kindcentra. Hij werpt een frisse blik op de integratie van onderwijs en opvang. Een echte eye-opener die laat zien hoe samenwerking de ontwikkeling van kinderen verrijkt!

Edwin Vlems – AI in de kinderopvang

🌟

Klaar om te ontdekken hoe AI de kinderopvang transformeert? Edwin Vlems, AI-expert, laat zien hoe technologische innovaties processen verbeteren en de interactie verrijken. Met de inzichten van Edwin Vlems AI wordt kinderopvang niet alleen efficiënter, maar ook leuker en boeiender!

Maarten Wessels – Gastvrijheid als kern in kinderopvang

🌟

Voor mijn boek sprak ik met Maarten, een ware expert in gastvrijheid. Hij benadert gastvrijheid met hart en ziel, waardoor elk kind, ouder en medewerker zich welkom voelt. Zijn methodes veranderen de manier waarop teams interacteren en zorgen voor een warmere, meer uitnodigende omgeving.

Ananda Hagens – Pieken en dalen in ondernemerschap

🌟

In mijn kinderopvangboek vertelt Ananda Hagens openhartig over haar reis als ondernemer. Van het succesvol verkopen van haar kinderopvang tot het helaas moeten sluiten van haar kinderwarenhuis, Ananda Hagens’ ondernemerschap kent zowel pieken als dalen. Haar verhaal biedt waardevolle lessen voor elke ondernemer in de sector.

Selma Özkan – Pionieren in groei binnen Kinderopvang

⭐️

Selma Özkan onthult in mijn kinderopvangboek hoe groei binnen kinderopvang haalbaar is door pionieren en innovatie. Zij deelt praktische strategieën voor succes, essentieel voor elke kinderopvang professional die streeft naar vooruitgang.

Mark van Nieuwenhoven – AI en VR innovaties

⭐️

Maak kennis met Mark van Nieuwenhoven, een AI- en VR-expert, in mijn boek. Mark deelt hoe deze technologieën de kinderopvang kunnen transformeren. Zijn vernieuwende perspectieven op AI en VR in de kinderopvang zijn onmisbaar voor toekomstgerichte professionals.

Nienke Bloem – Innovatie in klantbeleving

⭐️

“Customer Experience in Kinderopvang” krijgt een nieuwe dimensie met Nienke Bloem in mijn kinderopvangboek. Als expert, auteur en internationaal spreker deelt Nienke haar waardevolle inzichten op een toegankelijke, leuke manier. Ze biedt een frisse blik op hoe klantbeleving de kinderopvangsector kan transformeren.

Geert de Wit – Inzichten in maatschappelijke kinderopvang

🌟

Geert de Wit, voormalige interim voorzitter van de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, onthult in mijn boek zijn visie op de sector. Zijn ervaring en inzichten zijn een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de dynamiek van kinderopvang.

Gaby Alberts – Leiderschap in kinderopvang

🌟

In mijn boek deelt Gaby Alberts, directeur van Kinderopvang Berend Botje, haar succesgeheimen. Hoe maakte zij haar organisatie tot een Best Workplace? Gaby’s strategieën en leiderschapstips zijn een bron van inspiratie voor iedereen in kinderopvang.

Arjan Griffioen – Online marketing geheimen

🌟

Ontdek in dit kinderopvangboek de wereld van online marketing met Arjan Griffioen van LUID Marketing. Zijn interview is een schatkist vol slimme marketingtips, speciaal voor jou. Arjan’s informele en deskundige adviezen zullen je inspireren en helpen je online aanwezigheid te versterken!

Ileen Purperhart – Over innovatie in kinderopvang

🌟

Leer van Ileen Purperhart, eigenaar van Hestia Kinderopvang Amsterdam, in mijn boek. Haar interview zit vol inspirerende ideeën en tips voor moderne kinderopvang. Ileen deelt haar passie en inzichten op een leuke, informele manier. Perfect voor jouw zoektocht naar innovatieve kinderopvangmethoden!

Laura de la Mar – Gastvrijheidstips voor kinderopvang

⭐️

Heb je al gehoord over Laura de la Mar’s kijk op kinderopvang? In mijn boek deelt deze gastvrijheidsexpert haar beste tips. Je ontdekt hoe haar aanpak de kinderopvang kan transformeren, waardoor iedereen zich welkom voelt. Laura’s inzichten zijn echt een eye-opener!

Emmeline Bijlsma – De visie op kinderopvang in Nederland

⭐️

Lees het leuke interview met Emmeline Bijlsma, directeur van de Brancheorganisatie Kinderopvang, voor mijn kinderopvangboek. Ontdek haar inzichten en passie voor de kinderopvangsector in Nederland.

Meester Jesper – Social media en kinderopvang innovaties

⭐️

In mijn kinderopvangboek deelt Meester Jesper, dé TikTok en YouTube sensatie, zijn social media expertise. Tweevoudig bestsellerauteur en Zapp award-winnaar, Meester Jesper, brengt een frisse blik op digitale trends in de kinderopvang.